STAJ TESLİMLERİ DUYURUSU

22 Mayıs 2020

STAJ TESLİMLERİ DUYURUSU

2018-2019 Yaz dönemi stajını tamamlayan ve Staj II - Staj IV derslerine kayıtlı olan öğrencilere (sadece staj II ve IV dersi kalanlar) ait staj dosyası ve ilgili dökümanların taranmış dijitallerini 12.06.2020 tarihi 17:00 saatinden önce This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. adreslerine teslim edilmesi gerekmektedir. (Bu adres dışında başka bir adrese gönderilen E-postalar dikkate alınmayacaktır.)

Covid-19 sonrası normalleşme sürecinde dijital olarak teslim edilen tüm dökümanların basılı halleri staj komisyonu tarafından istenecektir. Teslim tarihleri mimarlık bölümü web sayfasında ve panosunda ayrıca duyurulacaktır.

NOT I : İsimsiz mailler dikkate alınmayacaktır. Gönderilen dosyalar PDF formatında birleştirilmiş tek bir dosyada Öğrenci No - Adı, Soyadı - Staj Türü olarak isimlendirilmesi önemlidir.

NOT II : Ekte gönderilen dilekçenin ıslak imzalı şekilde doldurulmuş, taramış nüshasını E-postaya eklenmesi gerekmektedir.